13 Mart 2012 Salı

Oyun Kuzusu

Flash oyun sektörüne her geçen gün yeni oyunlar katılmaya devam ediyor. Bu oyunlar içerisinde idare ederleri daha çoğunlukta olmasına rağmen aradan çok iyileri de çıkıyor. Bugün o çok iyilerden birini irdeliyeceğiz. Analizini yapacağımız oyunun adı oyun kuzusu. Oldukça eğlenceli ve oynayanda bağımlılık yapan bu oyun bölüm atlamalıdır. Kuzuları karşıya geçirerek yeni bölümlere geçmeye çalışıyorsunuz. Her bölüm farklı bir kurgu ile hazırlanmış.

Bölümleri geçebilmek için bazı ip uçlarını yakalayıp kullanmak gerekiyor. İp uçları sayesinde o bölümü daha rahat geçebiliyorsunuz. Kuzuların kontrolünü sağlamak için klavyenizdeki yön tuşlarını kullanmalısınız. Oyun oynamaktan keyif alıyorsunuz ve özellikle zeka ve beceri karışımı oyunlardan hoşlanıyorsanız şiddetle tavsiye ederiz.
Yine böyle eğlenceli ve oynayanı saatlerce bilgisayar başına bağlayan eğlenceli bir oyundan bahsetmek istiyorum. Bu oyunun adı friv 2.
Oyunun resmini yandaki resimde gösterilmektedir. Bölüm atlamalı ve her seviyesinde gittikçe zorlaşan oyunda renkli topları birbirleri ile buluşturmaya çalışıyorsunuz. Topları buluştururken aralarındaki engelleri kaldırmalısınız. Bu engelleri kaldırabilmeniz için mouse ile kesmeli veya o anki duruma göre farklı bir yol izlemelisiniz. Çok seveceğinizi düşündüğümüz bu eğlenceli oyun friv bölümünde bulunmaktadır. Daha bir çok türde yeni oyunların toplandığı bu kategoride en çok sevilen oyunları bulacaksınız. Korku, macera, beceri, yetenek, aksiyon, savaş, çeşitli spor türleri ile çok renkli bir yapıya sahip olan bu oyun grubunda çok eğleneceksiniz. Yeni bir yazı ile görüşmek dileğiyle eğlenceli ve keyifli günler dileriz..
http://oyunoynama1.blogspot.com/2012/03/oyun-kuzusu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder