30 Mart 2012 Cuma

Movie star planet

Selam takipçilerimiz bugün sizlere büyük bir ihtimalle bildiğiniz bir oyundan bahsedeceğiz. Eğer bilmiyorsanız kesinlikle oynamanızı tavsiye ederiz. Bütün Dünya şuan bu oyun ile çıldırıyor. Sizlerde bu oyuna bağlanarak bu çılgınlığa katılmalısınız. Müzikten müzikalden hoşlanıyorsanız ortam arıyorsanız ve bunların hepsine para vermeden sahip olmak istiyorsanız aşağıda vermiş olduğumuz linklere tıklayabilirsiniz. Birbirinden güzel şarkıları çalıp söyleyebildiğiniz bu oyunda çok iyi vakit geçireceksiniz.
Yine yeniden eğlenceli renkli bir tanıtım yazısı ile karşınızdayız. Her yazıda sizlere farklı oyun ve türlerini tanıtmak için açmış olduğumuz blog yazımızda bu sefer sadece bir tek oyundan bahsedeceğiz. Fakat bu çok farklı ve heyecanla oynayabileceğiniz bir oyundur. Bura oyun adı movie start planet. Çok fazla aranmasının sebebi tabii ki de çok eğlenceli ve güzel olması. İnsanlar ilgi duydukları ve hoşlandıkları şeyleri sürekli olarak aramaktadırlar. Bu oyunda onların ilgisini çekmiş olacak ki kısa zamanda kendini böyle sevdirmiş.
İsterseniz biraz oyunumuzdan bahsedelim. Nedir bu movie star planet dediğinizi duyar gibiyim. Oda tarzında hazırlanmış bu oyunda klasikleşmişlerden farklı olarak odadan çıkmaya çalışmıyorsunuz. Bunda aksine odada kalıp yatağında mışıl mışıl uyuyan adamı uyandırıp güne hazırlamaya çalışıyorsunuz. Yapmanız gereken ilk şey kurulmuş olan alarmı susturmak için sati bulup çalar saati durdurmak. Bunu yaptıktan sonra adamı yataktan kaldırmalı ve odadaki eşyaları kullanarak adamı güne hazırlamaya ve motive etmeye çalışmalısınız.

Ben bunları nasıl yaparım diye düşünüyorsanız moviestar planet oyununda bu ip uçlarını bulmak için oyunun alt kısmındaki mavi butona basmalısınız. Mavi butona tıklamanız ile bazı ip uçlarını yakalayabilirsiniz. Oyunumuz hem online hem oda hem de strateji tarzında olduğu gibi bir yandan da zeka kategorisine girebilmektedir. Birçok türü içinde barındıran moviestarplanet oyununa giriş yapabilmeniz için yüklenmesinin ardından ekranda göreceğiniz turuncu butona tıklamalısınız.


Tanıtımını yaptığımız bu değerli movie star oyununa giriş yapabilmeniz için vermiş olduğumuz linklere tıklayabilirsiniz. Bu eğlenceli oyun için Türkiyenin en manyak oyunlarını barından www.manyakoyun.com adresinden ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

http://bne10.blogspot.com/2012/03/movie-star-planet.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder