1 Nisan 2012 Pazar

Friv Oyun kuzusu

Yazılarımızı ilgi ile takip edenler için yine eğlenceli oyunlar ile ilgili bilgiler vermeye devam ediyoruz. Bugünkü yazımızda çok güzel bir kaç oyunu tanıtıyoruz. Bu oyunlar içerisinde çok beğeneceğinizi düşündüğümüz oyunlar yer almaktadır. Her bölümü ayrı ayrı detaylar ile açıkladık. Tabii ki siz en iyisini verdiğimiz linklere tıklayıp oynayarak öğreneceksiniz. En güzelide zaten bu şekilde yaşanır. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz.
Selam dostlar yine bir yazı ile karşınızdayız. Bilindiği gibi oyun piyasası çok hareketli ve sürekli yenilikler ile karşımıza geliyor. Bizlerde sizlere yeni çıkan oyunlar hakkında sürekli tanıtım yazıları ile bilgiler veriyoruz. Yine öyle bir yazı ile karşınızdayız. Bugün sizlere bir kaç tane farklı oyundan bahsedeceğim. Bunların ilki oyun kuzusu isimli çok sevimli ve insanlar tarafından çok beğenilmekte. Üç t ane sevimli kuzu ile macera dolu bir yolculuğa çıkıyorsunuz. bu oyunda. Kuzuları gitmek istedikleri noktaya götürmeye çalışıyorsunuz. Bunu başarabilmeniz için klavyenizdeki yön tuşlarını kullanmanız gerekiyor. Hedeflenen noktaya ulaşmanız halinde yeni bir bölüm ile oyuna kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.
Bunun haricinde çok güzel ve yeni bir türden bahsetmek istiyorum. Bu türün ismine friv deniyor. Burada birbirinden güzel ve her türden oyunu bulmak mümkün. Maceradan korkuya. Savaştan kız oyunlarına kadar her grubun sadece en iyileri bu bölüme alınmaktadır. Zaten bu bölüme girebilmelerinin en büyük sebebi çok iyi olmalarıdır. Bu yüzden bu bölüme giren insanlar çok keyfili dakikalar geçirmekte ve eğlenmektedir. Hal böyle olucna bu bölümdeki içerikleri ufaktan da olsa anlatmamız gerekiyor. Bunlara ilk olarak friv 2 ile başlamak istiyorum. Friv 2 de birbirinden ayrı duran iki balonu buluşturmaya çalışıyorsunuz. Çok eğlenceli beceri ve zeka türündeki bu oyunda balonları birleştirmeniz halinde yeni balonları birleştirmek için uğraşmanız gerekiyor. Her bölümde farklı ve çok güzel bir şekilde balonları birleştirmelisiniz. Bu balonlara top ta diyebiliriz. Pembe renkli olduklarından şeker gibi gözükmektedirler. Oyunda kontrolü sağlamak için mouse kullanmanız gerekiyor bu arada. Onuda hemen belirtmek istedim.

Yine bunun haricinde sizlere çok güzel ve eğlenceli farklı bir oyundan da bahsetmek istiyorum. Bu oyunun adı movie star planet Eğlenceli oyunlar türünde gördüğümüz bu yeni oyunda yatağında uyuyan adamı güne hazırlamaya çalışıyorsunuz. Bunu yaparken mouse kullanmanız gerekiyor. İlk önce çalar saati kapatıp adamı ayağa kaldırmalısınız. Sonrasında ise normal bir insanın yataktan sonra kalktığında yaptıklarını düşünerek gerekli hareketleri ve işleri yapmasını sağlamalısınız. Oyunu oynarken adamı kendiniz gibi görmemelisiniz. Çünkü çoğu insan normalde yapılması gerekenleri yapmaz. o yüzden normalde bir insanın sağlıklı olması ve motivasyonunun üst düzey olması için ihtiyaç duyduklarını gerçekleştirmelisiniz.

yazımızın çok uzun olduğunu düşünerekten burada son verme gereği duyuyoruz. Yeni ve farklı oyunların tanıtımlarını yapmak için hazırladığımız farklı bir yazıda görüşmek üzere iyi eğlenceler dileriz.

http://bne10.blogspot.com/2012/04/friv-2-oyun-kuzusu.html
*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder